John Verheij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Verheij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Verheij heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Natuurlijk juf vd Wal/vd Wal uitspraken als IK NOOIT EEN T vergeet je je hele leven niet meer, en Hecto honderd altijd bijgebleven.

  Natuurlijk juf vd Wal/vd Wal uitspraken als IK NOOIT EEN T vergeet je je hele leven niet meer, en Hecto honderd altijd bijgebleven. Meester de Zeeuw met zijn paardegebit zeiknat werd je vooraan. Rollema heeft mij op een schoolreisje ongeveer een half uur lopend naar een ziekenhuis gedragen toen ik ergens op was gevallen (het litteken zit nog op m'n hoofd, het gehijg en gesteun van hem klinkt nog in mn oren en zijn zweet voel ik nog van hem af gutsen Droppert aardige man

  Ds. W.v.d.Bijtelschool, 1966

  Op de Angelus terecht gekomen na een mislukte cariere op de Blaise, kon toen kiezen Angelus of oprotten, uiteindelijk zes jaar over de MAVO gedaan.

  Op de Angelus terecht gekomen na een mislukte cariere op de Blaise, kon toen kiezen Angelus of oprotten, uiteindelijk zes jaar over de MAVO gedaan. Leraren: Duits Sipkema zenuwlijer eerste klas als je weggestuurt werd riep ie ik wil je niet meer zien dus ging je onder je tafel zitten dat hebben we eens massaal met de hele klas gedaan waarna ie zelf maar wegging. Ik zag bij iemand de naam koos kameel dat was volgens mij mr koelewijn (leeft niet meer, aardige man, dankzij hem vond ik wiskunde fantastisch samen met peter de ligny het halve boek vooruit werken) later meer o ja reunie was leuk hoi marjan leuk dat je ook hier bent was gezellig in de magneet Ik zie nu marja van Gool erbij staan weet gelijk weer je gezicht erbij en heb je naam op de foto (1975-1976 2C) gezet ik hoop wel bij het goeie gezicht (hihi)

  CSG Angelus Merula, 1974

  ?