Ontdek PLUS

John van Zeist

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Nieuw Zeeland

  Bekijk het volledige profiel van John van Zeist en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John van Zeist heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  "Renaissance Man" ;-).

  "Renaissance Man" ;-)

  California College of the Arts, 1997

  Drama en feest.

  Drama en feest. Feest om op je 34e weer te gaan studeren, tijdens de opleiding een ontwerpprijs te winnen bij een internationale uitschrijving (> 300 deelnemers), weer los te komen van maatschappelijke "normen en waarden", met een welverdiend scholarship in San Francisco studeren. En het drama als het eindexamen wordt verstoord doordat een docent de boel verziekt. Gemiste kansen. Daarentegen natuurlijk ook fantastische dingen meegemaakt, en fantastische mensen. Gelukkig maakten die het grootste deel van de tijd uit. Vorm <=> Functie.

  Academie voor Beeldende Kun..., 1994

  In 1976 van 3VWO naar 4HAVO.

  In 1976 van 3VWO naar 4HAVO. In 1978 examen HAVO, en weer terug naar VWO. In Parijs bijna de dochter van Noordhof (Margot) verkocht aan een paar buitenlandse mannen (Nadat ze ons een tijdlang hadden gevolgd begonnen ze te onderhandelen: "Jullie hebben er toch genoeg"), dat krijg je als je met zo'n 6 jongens en een stuk of 20 meisjes door nachtelijk Parijs gaat wandelen.......

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1972