Bekijk het volledige profiel van J van Berkom en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

J van Berkom heeft 8 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herinner me 1e klas: juf. v...

Ik herinner me 1e klas: juf. v. Kuik (heel aardige vrouw) 2e klas:juf. de Haan, 3e klas:juf. McCristel, 4e klas:mr. koudijzer (kreeg klappen van de vader van Edwin v. Bijnen, omdat hij Edwin had geslagen in de klas), 5e klas:mr. Brouwers (destijds voetballer bij NAC), 6e klas: mr. Ammerlaan (een autoriteit op deze school, toen). De vader van Bart van Hooijdonk die altijd Sinterklaas speelde voor de school. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik herinner me 1e klas: juf. v. Kuik 2e klas:juf. de Haan, 3e klas:juf. McCristel, 4e klas:mr. koudijzer, 5e klas:mr. Brouwers, 6e klas: mr. Ammerlaan (een autoriteit op deze school, toen)

2006, J van Berkom

Engels van (die vieze schilfer...

Engels van (die vieze schilferige) Kop, frans van Legius (lekker relaxed, en roken dat hij deed). nederlands van Boomaars, en Illing voor natuurkunde was een feest. En dan die keer dat de biologieleraar in de les een epileptische aanval kreeg, dat verwacht je niet. In examenjaar naar Parijs, en kamperen in de tuin (daar hebben we nog mee in De Stem gestaan)

2006, J van Berkom

Wie herinnert zich niet de act...

Wie herinnert zich niet de actie om Ad Stam te behouden, we hebben de krant ermee gehaald (beter dan die stomme Schuurkens, dubbele punt streep), Schillemans (Schilleboer) was behoorlijk irritant als leraar, daarintegen was v. Veen (purple Veen) heel relaxed, en om de voorgevel van Ans v/d bieb kon niemand heen (het was er altijd druk).

2006, J van Berkom
?