John van den Berg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John van den Berg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen in de 1e klas hier gezeten, en daarna was de Anne Frank school klaar, veel dichter bij huis bij de Kemplaan.

  Alleen in de 1e klas hier gezeten, en daarna was de Anne Frank school klaar, veel dichter bij huis bij de Kemplaan. Juffrouw Slenters was geweldig, de liefste juf ooit.

  jan van arkel school, 1960

  Kwam van die gezellige MAVO en vond het er echt helemaal niks met al die gozers.

  Kwam van die gezellige MAVO en vond het er echt helemaal niks met al die gozers. Ik snapte ook maar weinig van electronica. Wonderwel mocht ik het 1e jaar overdoen. Veel in de stad geweest, tafelvoetbal tegen de indo's in het poffertjeshuis (of zo) Leukste was toen we de hele aula zover kregen dat met alles werd gegooid. Soms een beetje pianopingelen op het podium en alles wat van kunststof was aansteken (om te testen welke kunststof het was) met Carltje Goedegebuur. Toch nog wat aan gehad :-), ik heb nu verstand van computers.

  Christelijke MTS, 1971

  Vindt mij als ******** Begonnen op de ULO, met hoge cijfers, advies gekregen om toch maar HBS te doen.

  Vindt mij als ******** Begonnen op de ULO, met hoge cijfers, advies gekregen om toch maar HBS te doen. Ik vond het een slecht advies, en ik had gelijk, want in de 2e bleef ik zitten en werd het de school een veel makkelijkere (experimenteer) MAVO. Daarna alleen maar lol gemaakt, in het volley- en basketbalteam en cabaret- en toneelstukjes gedaan in de Nieuwe Doelen. Echt ruzie met de leraren had ik niet, maar Kiwiet (of Kieviet) keek me op het Merewade waar de kinderen later zaten nog steeds niet recht aan.... Bert Dijs, ik krijg nog lectuuur van jou.. De Groot heeft me hopelijk wel vergeven. Van het pesten van Cramer had ik later wel spijt.

  Openbare Mavo, 1966

  ?