John Schäffers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Schäffers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Schäffers heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam halverwege het 2e jaar van Montfort naar deze school.

  Ik kwam halverwege het 2e jaar van Montfort naar deze school. Had op de HAVO niet zo mijn best gedaan en mijn reputatie was mij vooruit gesneld. Vooral Juf Vermeer had vanaf de eerste dag de pest aan mij. Gelukkig was daar de "Clarens" van de school, die hoofd was, Zuster Augustina, een geweldig mens. Zij nam mij in bescherming en alles kwam goed. Maffe leraren zoals Poois, Haukus en Scheepers. Steenbergen voor Natuurkunde, door hem had ik een 10 voor het eindexamen. Wat bleef die vent hameren op de formules zeg. Hans en Ferry, Petra en Miriam. Het examenfeest bij iemand in de tuin met een BBQ, ik weet alleen niet meer bij wie. In een hogere klas zat Ruud van Rooy is nog steeds mijn vriend.

  R.K. MAVO-school 'De Reyerhof', 1970

  Ik heb de opleiding aan deze school niet afgemaakt.

  Ik heb de opleiding aan deze school niet afgemaakt. Mocht vanwege mijn kwaliteiten wel de eerste klas over doen en halverwege het tweede jaar alsnog vertrekken. Die 1 voor godsdienst deed alsnog mij de das om. In 1970 naar de Reyerhof MAVO gegaan. Ben toch benieuwd hoe het mijn klasgenoten van deze periode is vergaan.

  Sint Montfort College, 1968

  Barend of te wel derF naV reD neV ken ik natuurlijk nog wel en Wim van der Ploeg.

  Barend of te wel derF naV reD neV ken ik natuurlijk nog wel en Wim van der Ploeg. Joyce van der Zee en Trijnie Hoekstra. KEES Nelis als sport instructeur. Is later als stage mentor nog op mijn bedrijf geweest. Jammer dat hij met pensioen is. Fred ken je Greetje Maring nog? Wie niet ! Bram was ook een apparte. Mandarijntjes eten bij Kunstgeschiedenis, want daar was de leraar Sieders alergies voor. Was je weer lekker vroeg thuis.

  Nimeto-Utrecht Schilderen/I..., 1973

  ?