John M. Karemaker

Kent 14 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John M. Karemaker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  John M. Karemaker heeft 5 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Eindeloze snijzaalpractica en gesjouw met de microscoop achterop de fiets door Amsterdam.

  Eindeloze snijzaalpractica en gesjouw met de microscoop achterop de fiets door Amsterdam. Daar is pas jaren later een eind aan gekomen, toen er een student een dodelijk ongeluk door kreeg.

  2003, John M. Karemaker

  Eerste (RK) kleuterschool.

  Eerste (RK) kleuterschool. Alleen de lange sombere gangen met nonnen met wapperende habijten en een heel zwaar overschaduwde zandbak herinner ik me nog. Na een paar maanden kreeg ik difterie en moest naar het ziekenhuis. Omdat de school geen belangstelling bleek te hebben voor zieke leerlingen, anders dan de vraag waar of het schoolgeld bleef, ben ik er daarna nooit meer teruggekomen. Leve het Openbaar Onderwijs!

  2003, John M. Karemaker

  Ik heb me hier onnoemelijk verveeld.

  Ik heb me hier onnoemelijk verveeld. Ik kan me nog het beste de vele dagen herinneren dat ik spijbelde van deze kleuterschool. Dat lukte niet meer nadat mijn oma me buiten school (onder schooltijd) had betrapt. De leiding heeft toen wel geprobeerd mijn verblijf wat interessanter te maken, geloof ik. Namen van medeleerlingen kan ik me niet meer herinneren.

  2003, John M. Karemaker
  ?