Ontdek PLUS

John Kukupessy

Kent 85 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Kukupessy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Kukupessy heeft 2 klassenfoto's en kent 85 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad.Veel Bekende Nederlanders in de klas en veel gelachen.

  Goois Avond Lyceum, 1974

  Weinig, er zaten mensen uit het Dorp op school en sommige waren doof.

  Weinig, er zaten mensen uit het Dorp op school en sommige waren doof. Dat was voor hen een hele opgave en petje af voor hun inzet. 's Avonds op weg naar station Velperpoort en dan moest je door de rode buurt. Dat is wel even wennen. Wie zet er dan ook een middelbare school midden in het Spijkerkwartier, daar is niet echt over nagedacht.

  Thorbeckecollege, avondschool, 1972

  Het was indertijd een elitaire school.

  Het was indertijd een elitaire school. Echt nog uit de tijd van de klassenstrijd. Ik vond de aansluiting vanaf de Ulo/Mulo niet goed. Daar zijn veel leerlingen op afgeknapt. De schooltijd is altijd wel leuk,jammer dat de motiviterende werking van de leerkrachten te wensen overliet. Ben benieuwd of anderenm hetzelfde hebben ervaren.Het meest vreemde vond ik de aparte ruimte die er was voor de examen kandidaten Gymnasium, heel vreemd. Dan had je leerkrachten die geen authoriteit hadden en dat compenseerden door je uit de les te houden. En er waren leerkrachten die aanpapten met leerlingen, daar werd niets van gezegd.

  Chr. Lyceum, 1966