john kroes

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van john kroes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  john kroes heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar ik heb mijn hele verhaal geplaats onder Hervormde Pedogische Akademie.

  Maar ik heb mijn hele verhaal geplaats onder Hervormde Pedogische Akademie

  hervormde kweekschool, 1973

  De fietsende pater (Wartburg of zo), de opening van de IJ-tunnel (grote opstand omdat we geen vrij kregen) Pokeren in de sporthal (nu gesloopt) in de vrije uurtjes.

  De fietsende pater (Wartburg of zo), de opening van de IJ-tunnel (grote opstand omdat we geen vrij kregen) Pokeren in de sporthal (nu gesloopt) in de vrije uurtjes. Namen: Erik Ceder, Jan Mom, Kees Veerman (Post), Heinrich van Schaik, Adrie Bakker en een heel lief meisje die nu nota bene bij me om de hoek woont, maar wiens naam ik ben vergeten (Ik vraag het haar binnenkort) De heer Dijkgraaf (adjunkt). De eerste -hevige- liefdes. Ja ja

  Bernard Nieuwentijt College..., 1970

  Afkomstig van het Waterlantcollege.

  Afkomstig van het Waterlantcollege. Wegens een totaal gebrek aan interesse daar uitgevallen. Dus toen maar naar de.. Hierna dus naar de H.P.A. Plantage Middenlaan. Aan de PC MAVO niet zoveel herinneringen dan de rokerige sessies in jongerencentrum De Boei (of zo)

  Protestants Christelijke MA..., 1972

  ?