Bekijk het volledige profiel van JOHN KRIJNEN en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

JOHN KRIJNEN heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een echte school met een fiets...

Een echte school met een fietsenkelder.Als je dicht bij woonde mocht je niet met de fiets. We hadden dhr Graafland voor Engels, dhr Baardmans voor nederlands. Dhr v d Broek voor wiskunde. Voor godsdienst weet ik het niet meer, kan iemand me helpen?? Daarna ben ik naar de UTS gegaan en woon nu alweer 25 jaar in zuid-west Frankrijk. Op de site http://vicbilh.free.fr zie je waar we mee bezig zijn.

2004, JOHN KRIJNEN

Ik weet nog dat de Dhr. Dreef ...

Ik weet nog dat de Dhr. Dreef directeur was. Mocht lang haar wel of niet?? Mocht een Puch met hoog stuur op school gestald worden?? Ik zat op "electro" met Dhr. Vetter als klasseleraar, als ik het nog goed heb. Na het behalen van m'n diploma heb ik in het Ignatius ziekenhuis gewerkt als medisch-electronicus. Eind jaren zeventig zijn we naar zuid west Frankrijk vertrokken.We werken hier nog steeds maar we zitten ook in het toerisme. Bekijk onze site http://vicbilh.free.fr dan wordt alles duidelijk.

2004, JOHN KRIJNEN
?