John Koster

Kent 52 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Koster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Koster heeft 4 klassenfoto's en kent 52 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De uitjes tussen de middag naar de gemini.

  De uitjes tussen de middag naar de gemini. Eerst op Dillenburgplein bij de bakker zijn garagebox twaalf trays eieren halen en dan met twintig man gooien als de bel daar ging. En dat Josef Maduro aan het vechten was in het klaslokaal met "Stok" Oh ja, en die Quint die boterhammen op at van de grond waar iemand tussen geroggeld had en die bij Hedel zijn toupetje van zijn hoofd af sloeg met zn tas. Woopy Duck, die op zn tong zat te kauwen. Die onwijs goed kon tekenen met twee handen tegelijk, ongekend!!

  Technische School, 1978

  De maatschappijleer lessen van Dereijcke waren altijd wel lachen, deze man kon heel serieus zijn en dan opeens de slappe lach hebben om iets geks, toffe vent.

  De maatschappijleer lessen van Dereijcke waren altijd wel lachen, deze man kon heel serieus zijn en dan opeens de slappe lach hebben om iets geks, toffe vent. Ik kan mij nog een spreekbeurt van Rob Stork herinneren (over darten) toen hij opeens de slappe lach kreeg, toen Rob kwaad werd omdat ik hem zat op te naaien. En Pereira was ook een favoriete leraar van me, praatje boksen, paar stompen uit delen aan elkaar, beetje uit zn vieze pijp roken. van Hecken, met zn grote bril en kleine kraaloogjes. Ennuh 4 á 5 poten op de grond, weet je wel... Oh ja en Rudi Bakx, kon hele lange verhalen vertellen over het jappenkamp, en dan had ie geen tijd meer over voor de echte lessen, instrumentenleer. van Nispen was ook een van m'n favorieten, met z'n wiskundeknobbel op z'n hoofd, krantje van hem afpakken en dan riep hij: "blijf jij maar dom!", bij hem mocht je ook altijd afkijken in z'n boek met antwoorden. Theo is O.K. Oh ja en the "BITCH" Anstey, die ken ik ook nog wel ja. klasgenoten uit die tijd waren: Roberto van Rikxoort, Arjan Huygen, Ricardo Cantini, Hugo Delgado, Vergilio Ramos, Michel van Egmond, Arthur Waterschoot, Martin Ykema, Richard van de Ho even, de man die met zn straalmotor de lamellen van de ramen af blies? Brand, en vele anderen.

  Christiaan Huygens M.T.S., 1983

  Was een hele leuke school, leuke herinneringen aan overgehouden.

  Was een hele leuke school, leuke herinneringen aan overgehouden. Tussen en na de middag op het schoolplein voetballen of tennissen of op het dak klimmen. De leukste leraar die ik me kan herinneren was mr Nobel, echt een leuke vent. De leraar waar bijna iedereen een bloedhekel aan had was toch wel mr. Scholten. Die sloeg gewoon kleine kinderen met een stapel boeken op hun hoofd. Volgens mijn waren de namen van de leerkrachten die ik heb gehad: 1 - Voerman 2 - Mandak 3 - Garama (Mijn zoon heeft hem ook gehad, humor) 4 - Nobel 5 - Janssen/Nieveen 6 - van der Jagt (R.I.P.) Corrigeer mij maar als ik het fout heb!? De leerlingen die bij mij in de klas zaten of hebben gezeten waren o.a.: Santiago Torrente (R.I.P.), Santos Biervliet, Robin van de Berg, Edwin Reints, Rudi Turfboer, Rinus Goeree, Robbie Hartog, Francisco Flores, Paco Noguera, Erik Harreman, Arjo van Vliet, Rene Butter, Jeanette Vrolijk, Ellen van de Berg, Carla van de Velden, Linda Post, Andrea Jongeneel, Onno Tichelaar, Lione Harreman, Eddy de Ruiter, Said Halil Askin, Senal en Unal Turk, Nelly Reede en Nurullah ..., lachen zeg ik ken volgens mijn iedereen z'n naam nog hahahahaha... sorry als ik iemand ben vergeten, mail me maar. ********************************* Ik schrijf het even vreemd op maar jullie komen er wel uit. De werkweek in de Zonnebloem te Soest kan ik me ook nog goed herinneren. Toen hebben Ellen, Santos en ik een te gek concert gegeven met een gitarist van een HBO school, die daar ook zaten op dat moment.

  de Riederwaard, 1972

  ?