John Klaassen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Klaassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  John Klaassen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vanwege het van de Detailhandelschool afgetrapt worden belande ik hier, jammer genoeg maar voor een jaar, was best geinig voor zolang het duurde, ken maar weinig namen nog, niet mijn sterkste kant.

  Vanwege het van de Detailhandelschool afgetrapt worden belande ik hier, jammer genoeg maar voor een jaar, was best geinig voor zolang het duurde, ken maar weinig namen nog, niet mijn sterkste kant. Helmut Kunze(Hopstaken), Alfons Verbaandert, Petertje (Nu glascentrale Peer), William, altijd dollen bij gym. Onze groepsleider woonde toen in de Jan vd Heidenstr, ook zijn naam ben ik kwijt.

  2004, John Klaassen

  Ik heb heel kort op deze school gezeten, aan het einde van de zesde klas verhuisden we van Acht naar de Lijmbeekstraat en moest ik de laatste 3 maanden hier doorbrengen.

  Ik heb heel kort op deze school gezeten, aan het einde van de zesde klas verhuisden we van Acht naar de Lijmbeekstraat en moest ik de laatste 3 maanden hier doorbrengen. Het was een gemengde klas, 5 en 6 en we zaten helemaal achteraan onder, herinner me nog een naam Roks of Rox, van de garage op de Frankrijk straat.

  2004, John Klaassen

  Of Ik word oud, of iedereen heeft moeite met de namen, wie ik me nog herinner zijn, Meester Bouwens, Peter Vogels, Alfred Sleutjens, Joost Van Rooy, Mariette, Geraldine (Zusje van Peter)Jan Wijnen, Leo Verspaget, en daar houd mijn verouderde brein er mee

  Of Ik word oud, of iedereen heeft moeite met de namen, wie ik me nog herinner zijn, Meester Bouwens, Peter Vogels, Alfred Sleutjens, Joost Van Rooy, Mariette, Geraldine (Zusje van Peter)Jan Wijnen, Leo Verspaget, en daar houd mijn verouderde brein er mee op!

  2004, John Klaassen
  ?