Ontdek PLUS

John Kion

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Kion en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Kion heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kijk even bij "Het moziek", de huidige naam van de Nicolaas Beetsschool en daar kom je nog meer mensen tegen die hier op school hebben gezeten.

  Kijk even bij "Het moziek", de huidige naam van de Nicolaas Beetsschool en daar kom je nog meer mensen tegen die hier op school hebben gezeten.

  Nicolaas Beets school, 1963

  Wanneer ik zo alles eens bekijk hebben de leraren erg lang gedient op deze school.

  Wanneer ik zo alles eens bekijk hebben de leraren erg lang gedient op deze school. Ook ik herinner mij Wupperman voor Nederlands, de enige leraar die ik ooit een 11 als cijfer heb zien uitdelen. Verder uiteraard Koppenol voor natuurkunde, een sadistje maar je leerde er wel iets van, Emmelot voor muziek, de Vree voor Wiskunde, Degeling voor Technisch Tekenen, Dekker volgens mij voor gymnastiek en 't Hout voor fijnmetaal. Wel leuk dat je hier na verloop van tijd toch wat bekende namen begint te zien van mensen waarbij je in de klas hebt gezeten (Jack Hokke en John v. Eijk). Verder kan ik mij nog herinneren Leo van Oranje (Owanje), Andre Campo, Arie van Wettum en de rest moet ik heel diep voor gaan graven.

  L.T.S., 1969

  Ik zal eens even kijken of ik mij nog wat meesters en juffen kan herinneren: Juffrouw Nuyt, Juffrouw Niemandsverdriet, meester Zeil, Juffrouw Boot, Juffrouw Kroos en niet te vergeten het hoofd van de school meester Wormgoor.

  Ik zal eens even kijken of ik mij nog wat meesters en juffen kan herinneren: Juffrouw Nuyt, Juffrouw Niemandsverdriet, meester Zeil, Juffrouw Boot, Juffrouw Kroos en niet te vergeten het hoofd van de school meester Wormgoor. Wanneer ik heel erg diep na ga denken kan ik mij vast ook nog wel wat klasgenootjes herinneren maar dat ga ik de volgende keer proberen :-)

  Het Mozaiek, 1963