john kalkwarf

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van john kalkwarf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  john kalkwarf heeft 0 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden,wat ik mij nog herinner zijn de gote kachels de zandbak op de binnenplaats en het Juliana ziekenhuis naast de school.

  Lang geleden,wat ik mij nog herinner zijn de gote kachels de zandbak op de binnenplaats en het Juliana ziekenhuis naast de school.Ik zat met jongens en meisjes die later ook op de bilderdijkschool zijn gegaan.er zat ook een meisje in de klas die naast de school woonde marjanneke was dacht ik haar naam.Meer namen kootje Nuyens, Frank Rijkaard, Jonny Braat, Erik Jongbloed.

  Okkie Pepernoot (kleutersc..., 1966

  Leuke vrijgevochten sfeer.

  Leuke vrijgevochten sfeer.Ik denk dat veel leraren bij het horen van mijn broer gerry het zweet hun spontaan uitbreekt.Namen die ons te binnen schieten zijn Albert Goos,Gebr Arens,Ronnie burgers,Rene vd Meulen,Ronald Huis,Henkie Meyer en Alex Boertien.Is Astrid Lodder van dezelfde periode???En hoe is met Arjan Koster?

  Jacob van Lennep MAVO (voor..., 1974

  directeur Gerritse met hese stem was volgens mij levensgenieter pur sang.

  directeur Gerritse met hese stem was volgens mij levensgenieter pur sang.de heer Heijne aardige vent en van Rossum die was niet makkelijk.leerlingen die ik mij herinner Michel Seine, peter Spanberg,Jeroen Visser,Cor van Ommeren,Peter Mulder,Edgar en Maurice.

  Vakschool voor Meubelmakers..., 1979

  ?