Bekijk het volledige profiel van John Hogaarts en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

John Hogaarts heeft 12 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik weet mij weinig te herinner...

Ik weet mij weinig te herinneren van deze kleuterschool. Ook na wat oude foto's te hebben bekeken komen er geen herinneringen boven.Ook geen namen m.u.v. juf v Putten. Wat ik nog wel weet dat we in de gymzaal onder de hoogtezonlampen spelletjes deden met van die brilletjes op. Ik ging ook naar de kapper bij meneer Kerkhof op de Burgwal.Hij moest ook wel eens weg want dan was er weer een begrafenis en hij was drager.

2007, John Hogaarts

Metaalbewerken bij Drost,plaat...

Metaalbewerken bij Drost,plaatwerken en lassen bij Postma,maatschappijleer bij de Boer.Het hoofd was de Hr.Quack. Enkele namen die ik nog herinner zijn Peter Boukes,Jacky Botter,Rob ? Groen,Henk Oerlemans,Pino,Bert Kruiswijk.

2004, John Hogaarts

Ik heb in de klas gezeten bij ...

Ik heb in de klas gezeten bij Hr. Hulshoff,Hiensch,Visser,Juf v kampen en v Eck juf Overzet die was getrouwd met een politieagent. Enkele namen die ik mij nog herinner;Marietje van Osch,Floor Lutgendorf,Edwin en Pedro de Groot,Fred of Rob van Tongeren,Henk en Fred Zuidam,Glenn Burke,Els ?,Marleen Blom,Beppie van der Leek (dominees dochter Koningkerk), Gerard Silvis,Bert Kruiswijk,Cora Klaver,zusjes Schram. Het leukste was het afscheidsfeest. Wij o.a. met Henk Zuidam hadden een liedje van de Rolling Stones in de gymzaal en ik zat met een pickup onder het podium met het plaatje I can get no satisfaction te draaien en de jongens op het podium met een drumstel en gitaren het na te spelen. Ik moest in het begin nog met het pontje over bij Droste want de Prinsebrug was toen nog niet klaar. Ik woonde toen in de Damaststraat. Ik ben na de lagere school naar de LTS gegaan in de kamperstraat. Daarna heb ik 6 jaar bij de Fiat garage van Beekman gewerkt op de wagenweg, toen heb ik gesolliciteerd bij de spoorwegen en heb daar uiteindelijk 25 jaar buiten aan het spoor gewerkt. In 2001 begon ik rugklachtten te krijgen en heb ik gesolliciteerd binnen het bedrijf (inmiddels volker stevin rail & traffic) op een functie voor meldcentrummedewewerker. Ik neem daar nu in wisselende diensten vroeg/laat/nacht storingen aan van het spoor/kaartautomaten/verkeerslichtinstallaties. Dit alles in een samenwerkingsverband met vialis.

2004, John Hogaarts
?