john hoevenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van john hoevenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  john hoevenaar heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Avondschool nerg monteur.

  Avondschool nerg monteur. steeds een andere leraar met een eigen aanpak.v.d Zee in 64 nog ontmoet in Ossendrecht. Veel later bij Dirksen met een examenopleiding toch geslaagd. Een loopbaan bij Siemens, philips, digital en compaq. pensioen van HP. Had ook nog tijd om na de les meteen door te fietsen naar danschool v.d. Meulen.

  2005, john hoevenaar

  Hier leerde ik voor Electricien.

  Hier leerde ik voor Electricien. Les gehad van Ringelestein ,Mosterd ,de Boer en meneer Molenaar. Altijd Slagbal op de hoekwaterstraat in voorburg. Prachtige buurt: eerste jaar werd blonde Marie vermoord en het tweede jaar blonde Dolly. Denk nog wel eens aan Henry Franse.Hierna ging ik naar Siemens.

  2005, john hoevenaar

  De herinneringen aan deze schooljaren waren al aardig verbleekt, prijsgegeven aan de vergetelheid.

  De herinneringen aan deze schooljaren waren al aardig verbleekt, prijsgegeven aan de vergetelheid. Mijn broer belde en zij: er staat een klasfotoo van de pasteurschool waar jij op staat, op een site . Ja, toen moest ik wel gaan kijken en het verleden weer een kans geven. Tot mijn grote verbazing zag ik de Foto van Willie Vols met namen erbij. Alle namen die ik vergeten was. Het unieke is dat ik deze foto nooit in mijn bezit heb gehad en mij ook het bestaan ervan niet kan herinneren, dus na bijna 50 jaar zie ik deze foto voor het eerst. Met juffrouw janssen die door haar hartelijke en warme persoonlijkheid een lichtpunt in mijn schooltijd is geweest. Zij gaf mij mijn zelfvertrouwen en zelfrespect weer terug na een paar rampzalige jaren met juffrouw Busscher en vd Laan. tussen haakjes, er was toch ook een Dick vd Heuvel en een Dick linkerhof en Jopie Amersfoort en Crista de Leeuw en Koos de Graaf ? Bedankt ook Gerrit van Leen voor het telefoontje. Iedereen een goede gezondheid en Hartelijk Groeten. Johan Hoevenaar

  2004, john hoevenaar
  ?