John Dekker

Kent 2 personen

Gescheiden , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Dekker heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nederlands-Engels.

  Nederlands-Engels. Broodje Met: ring a bell?

  Ubbo Emmius NLO, 1977

  Die moddersmijtpartij in de vierde klas, waarna 's-middags in die houten barak achter op het schoolplein zelfs de lampen aan moesten omdat het door al die blubber op de ramen zo donker was geworden.

  Die moddersmijtpartij in de vierde klas, waarna 's-middags in die houten barak achter op het schoolplein zelfs de lampen aan moesten omdat het door al die blubber op de ramen zo donker was geworden. Er moesten die middag een record aantal kinderen nablijven. Met dat ik dat zelf ook weet laat ik nu natuurlijk geen beste indruk meer achter.

  Jan Ligthart , 1965

  Biologie van Knorps (meneer Spronk).

  Biologie van Knorps (meneer Spronk). En die fantastische (experimentele) scheikundelessen van tegenover -het aardolieproject-, van hoe heet hij ook al weer. Van Dijk? Insecticide gemaakt, en uitgeprobeerd met voor de ramen van andere klassen gevangen langpoten (school op stelten). Conclusie: of de insecticide ook echt werkt hebben we niet goed kunnen beoordelen, want de langpoot zou evengoed in het goedje verdronken kunnen zijn.

  Jan van Arkel, 1975

  ?