John Buitelaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Buitelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Buitelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Behalve namen van medeleerlingen die ik inmiddels op "schoolbank" ben tegengekomen herinner ik mij niet zo heel veel meer, Ik heb de 1e klas een jaartje over mogen doen, oorzaak, Garage Versteeg in Ermelo, wij hadden 3 middagen vrij en ik ging rechtstree

  Behalve namen van medeleerlingen die ik inmiddels op "schoolbank" ben tegengekomen herinner ik mij niet zo heel veel meer, Ik heb de 1e klas een jaartje over mogen doen, oorzaak, Garage Versteeg in Ermelo, wij hadden 3 middagen vrij en ik ging rechtstreeks ( met dikke schooltas achtop de fiets ) van school naar de garage, dit was veel leuker dan huiswerk maken. Het fenomeen Munk zal ik echter nooit vergeten, hier is mijn antipathie tegen Frankrijk ontstaan, wat mij ook altijd bij zal blijven is toen hij "een uur" gestopt was met het roken van zijn kleine sigaartjes, hij kon ruikrn dat er bepaalde leerlingen ( waaronder ik ) hadden gerookt ????

  Christelijke Mavo Irminloo, 1973

  Van de schoolperiode weet ik niet veel meer,blijkbaar toch het begin van ouderdomskwaatjes, wat ik echter nooit zal vergeten is dat de fam van der Horst naast de school woonde, de uitgang van het schoolplein grensde aan het "land" van v/d Horst, hier liep

  Van de schoolperiode weet ik niet veel meer,blijkbaar toch het begin van ouderdomskwaatjes, wat ik echter nooit zal vergeten is dat de fam van der Horst naast de school woonde, de uitgang van het schoolplein grensde aan het "land" van v/d Horst, hier liepen ganzen vrij rond, op een dag precies op het tijdstip dat wij middagpauze hadden stond v/d horst de koppen van de ganzen af te hakken, gruwelijke ervaring natuurlijk maar wat mij nog meer verbassde, de ganzen liepen zonder kop gewoon weg..........!!!! ????

  ireneschool, 1963

  Ontzettend leuke tijd gehad.

  Ontzettend leuke tijd gehad. een superschool waar ik/wij eigenlijk alleen maar goede herinneringen hebben. Hier heb ik in 1980 mijn huidige partner Liza Gerritse ontmoet. Omdat in de tijd al een auto had, veel boodschappen ( in schooltijd natuurlijk ) voor Lablans gedaan. Trouwe "meerijders" waren Wouter Vaartjes en Gerrit den Ouden, Wouter reed wel altijd mee maar was in 2 dingen niet zo trouw : op tijd zijn en op tijd betalen ! Gerrit den Ouden heb ik laatst nog gesproken. Andere naam van een klasgenoot die ik mij herinner is Dirk-Jan "panneer" Middelkoop, zijn vader had een paneermeel fabriek, DJ had een auto van zijn vader gekregen - jaloers.

  Middelbare Detailhandelschool, 1979

  ?