John Bruins

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Bruins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Bruins heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij Thomas in de klas IGO 38.

  Ik zat bij Thomas in de klas IGO 38. Andere adspiranten: Willem Baarda (A'veen)Ed Bakker, A.Kalkman, A.v.Hooff (Velsen), J.v,Dijk, G.Hartendorf, W.Hof,C.Jumelet (omgekomen bij een brand in het hotel van zijn ouders), C. de Mooy, J.Peters, C.Sul (tegenwoordig Sal)allemaal voor Haarlem, R.Evers (Hilversum), J.Goedegebuure (Zandvoort), J.vd Hoef (Heemstede), J.Hooijenga (Huizen),J.Nijhuis, P.Pronk (Velsen), G.Spiering (Bussum) Mooie tijd. Politieschool zat in een gewoon gebouw. Zuigelingenzorg zat er ook. Conciërge vDijk. Leraren kwamen "even" lesgeven uit de omliggende korpsen. Adjudant Natte (opsp.leer) uit Beverwijk, hip Endlich (Strafrecht) uit Haarlem, hip Gerrits (verkeer) uit Haarlem, adjudant ???? (Politioneel optreden) uit Heemstede. Wie weet er nog meer leraren?? Die kleine gitaar heet trouwens ukelele. Die had ik meegenomen toen ik in de wandelgangen had vernomen dat onze statige HIP vroeger had opgetreden met de artiestennaam "Ukelele Mike".

  Intergemeentelijk Opleiding..., 1970

  1e Klas juffrouw Tol, 2e klas juffrouw Van Putten, 3e + 4e klas meneer Roos, 5e klas meneer Hoekstra, 6e klas meneer Frijlink (kwijl).

  1e Klas juffrouw Tol, 2e klas juffrouw Van Putten, 3e + 4e klas meneer Roos, 5e klas meneer Hoekstra, 6e klas meneer Frijlink (kwijl). Heb de verbouwing meegemaakt, waarbij wij in een noodschool zaten aan de overkant. Bij de opening verbouwde school musical, ik zat in het koor. Toen is ook die groene kikker geplaatst. Bij de opening kregen de kinderen chocolade kikkers. Er waren ook tentoonstellingen van Hoogovens in onze school. Klasgenoten: Rieneke Bakker, John de Heer, Bert Winkel, Theo Reijnders, Olga Hazewinkel, Bart Brethouwer, Han Veldhuis, Loes Hol, Jetske Meinema, Kees Haak, Frits Zuiderduin, Erna de Hartogh

  Julianaschool / Groene Kikk..., 1954

  Heb elke klas 2 x keer gedaan, gewoon omdat ik er geen zin in had.

  Heb elke klas 2 x keer gedaan, gewoon omdat ik er geen zin in had. Eerste jaar in een noodlokaal op het schoolplein van de lagere school die achter de ULO lag, naam weet ik niet. Wel de naam van een heel aardige leraar uit het eerste jaar, mijnheer Dangermond. Roest voor geschiedenis, hoofdstukken overschrijven als strafwerk, maar hij keek het gelukkig niet al te nauwkeurig na. Van Geenen ging altijd met de gymleraar Ten Napel mee op schoolreisje naar de Veluwe. Diederik gaf Engels, und Herr Bieling Deutsch. Uiteraard pa en moe Van Oord (Moos en miss Moos) Arme mijnheer Kok, helemaal gek gemaakt. Mijnheer De Klerk die altijd zei: Ik kijk je wel niet aan, maar ik bedoel je wel. Tjonge wat was die man scheel, maar of hij nu echt een glazen oog had? Zweeris, daar heb ik niet de best herinneringen aan. Ben op schoolreis geweest naar Schoorl met hem, zijn vrouw en zijn zoontje en dat manneke was oervervelend. Hij leek op zijn vader!! Klasgenoten: Mieke Nagel (zeer volgroeid voor haar leeftijd, daar had ik toen al goed oog voor) Bert Winkel, Ellen Mela??? (moeilijke naam, Indisch meisje), Kees Roest (zoon van...) Kees Berrevoets uit Velsen-Noord, Titia van Dam. Ben uiteindelijk verzocht om een andere school te zoeken. Onbegrijpelijk want ik was zo'n aardige meegaande jongen. Het is toch nog goed gekomen, ben later toch maar weer aan de studie gegaan en heb o.a. de politieschool gedaan. Dat zullen de leraren van toen nooit hebben verwacht!!!

  Plantage MAVO, 1960

  ?