John Braxhoofden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Braxhoofden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Braxhoofden heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Ik vond de gymles altijd leuk. Jelle Stein was een fijne leraar en hij kon heel mooi schrijven. Dat handschrift vergeet nooit meer. Ik mocht altijd de deur open doen als er werd gebeld. Wij hadden veel boeken over de natuur in de klas staan, die las ik graag.

  8e montessori basis school, 1969

  Werkweek met het schip de Kaatje Mossel naar de Waddenzee en terschelling was heel geslaagd.

  Werkweek met het schip de Kaatje Mossel naar de Waddenzee en terschelling was heel geslaagd. De gymlessen van Meneer Brouwer vond ik erg geslaagd. Ik zat vanaf het tweede jaar in een leuke klas. De natuurkunde lessen van Meneer Hogeness waren ook altijd tof. In de eerste twee jaar ging ik veel om met Ben van Zon. Na twee jaar zijn wij uit elkaar gehaald omdat wij samen nogal baldadig waren. Dit kwam de leerprestaties ten goede. Informatie uitwisselen kan via johnpuntbraxhoofdenadnuon*******

  1e montessori basisschool b..., 1975

  Geweldige werkweken naar Frankrijk en in Nederland in 4 HAVO.

  Geweldige werkweken naar Frankrijk en in Nederland in 4 HAVO. De leuke tijd die ik samen had met mijn vrienden Erwin Vleesch Dubois en Eric Bosma. De leuke lessen van Huub Kasbergen (Aardrijkskunde).

  Montessori Lyceum Amsterdam, 1980

  ?