John Andriessen

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Hengelo

  Bekijk het volledige profiel van John Andriessen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  John Andriessen heeft 5 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Van Eijnsbergen, Miedema (sinu...

  Van Eijnsbergen, Miedema (sinus) en natuurlijk Bel, of eigenlijk K. Bel (Kabeltje). Leuke tijd en veel te laat aanwezig! Kreeg zowaar een telaat-pasje! Waar zijn mijn tijdgenoten gebleven? Jongens laat eens wat van je horen !!!!

  2002, John Andriessen

  Meester Schuil en Sterk blijve...

  Meester Schuil en Sterk blijven me nog steeds bij. Wie weet wat er verder van ze geworden is? Ik vermoed dat de pensioenleeftijd al is bereikt bij hun. Wie o wie weet iets meer. Overigens was er nog een nieuwe meester, zo van de kweekschool. Bert(je) Buimer. Wat heb ik die man het leven moeilijk gemaakt. Klasgenootjes in die tijd: Anke Koler, Monique Romer, Glenn youngon (of zoiets)

  2002, John Andriessen

  Duizer, Snaterse, van Leeuwen....

  Duizer, Snaterse, van Leeuwen. Wie kende deze fanatieke leraren uit die tijd niet! Praktijk van Snaterse ! Hij was zijn naam meer dan waard. Maakte je hem pissig, dan inderdaad een hoop gesnater , gespetter (jaja werkelijk) en daarna begon hij te zweten. Van Leeuwen gaf veelvuldig Technologielessen. Jaja en sneewen dat het daar deed, alleen kwam het niet uit de wolken maar ergens vanaf zijn hoofd. Laten we het dan nog maar niet hebben over de lucht die er bij hing. Van Duizer kan ik me nog wel een fanatieke sportleraar voor me halen. Ze waren geloof ik met zijn tweeen. Namen uit die tijd zijn me eigenlijk ontgaan. Mogelijk nog mensen die zich willen melden ??

  2002, John Andriessen
  ?