john aalders

Kent 11 personen

NA
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van john aalders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  john aalders heeft 2 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  lekker klooien met metaal bewerken.

  lekker klooien met metaal bewerken. Ik heb een heel jaar eover gedaan om een stukje mataal haaks te vijlen. Die vent was van de oude stempel dan ging die met een hoekhaak tegen de TL verlichting inkijken en als er dan een spikkel licht door kwam dan sloeg hij er met een centerpoint op zodat je de volgende drie lessen weer bezig was om het haaks te vijlen.

  4e technische school, 1968

  Ik zat in de 6e klas bij juf Betty Kooij met onder Andere: Dino Burgers, André Vrolijk, Richard Vrolijk, Remco Kellerman, Yvonne de Moor, Yvonne de Vries,Ronald van der Sluis,Andre Hofman met zus,Ronald(Ronnie) Robben,Sonny Smit.

  Ik zat in de 6e klas bij juf Betty Kooij met onder Andere: Dino Burgers, André Vrolijk, Richard Vrolijk, Remco Kellerman, Yvonne de Moor, Yvonne de Vries,Ronald van der Sluis,Andre Hofman met zus,Ronald(Ronnie) Robben,Sonny Smit. Ik kan wat namen door elkaar gehaald hebben want ik ben ook nog opgesplitst geweest. Want ik herinner mijn ook nog namen uit de anderen groep zoals Michael de Jager, Ronnie Brinkman,Bertje van Wijk,Ruud van der Gaas,Anja Blikkenhorst,Andre Ton,Astrid de Vries,Ronnie Eenkhoorn,Frits van Steden,en de eeste turk van de school Feramoes of zoiets en een braziliaan Romeo. Ik herinner me nog het schoolvoetbaltoernooi toen werden we derde of vierde van amsterdam. Andre Vrolijk vond ik toen een goede voetballer maar ik heb begrepen dat het toch meer met hem in de muziek is geworden.

  Douwes Dekker school/ Elfde..., 1968

  Ik weet nog dat we in het kader van het leerlingwezen namens de PTT een tweejarigen opleiding volgden.

  Ik weet nog dat we in het kader van het leerlingwezen namens de PTT een tweejarigen opleiding volgden. Een van de leeraren was van der Horst.(gore spijkerbroek met rood lang zwart haar) Dat was in de tijd van de kraakbeweging. Ik zal nooit vergeten dat hij die maandag na van de kroning van Beatrix met een mitella op school kwam.

  Streekschool Amsterdam (West), 1968

  ?