Johanna van den Bosch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johanna van den Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johanna van den Bosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kooklessen van Jufr.

  De kooklessen van Jufr. Bonnerman.Was een leuk tussenjaar, Zeilkamp in Bruinisse.

  Nieuwenbosch, 1980

  Veel gelachen met de praktijklessen.

  Veel gelachen met de praktijklessen.Klassedocent was Jeanet ?. Vormingsdagen in Leuven. Veel gelachen met Carla, Adrienne van Ryckevorsel, Stan(uit het Ignatius)Vooral veel breien tijdens de les.Anatomie van Kakebeke, een prima docente, verder nog les van Dr. van Wingerden en Dr.Bakers.

  De Borg, 1981

  Introductieweek in Vught,in 4 Havo naar Rolduc.

  Introductieweek in Vught,in 4 Havo naar Rolduc.Koningin kwam hier op bezoek.Namen die me nog te binnen schieten: Simonette, Marieke Los, Alfons Valk(wat is er van hem geworden?) Jolanda de Bont. In 5 Havo met Schagen een dag naar Amsterdam geweest. Erg gezellig. Verder een hele actieve school op cultureel gebied: filmfestivals, schoolconcerten, cabaret(Urbanus). Fonduen en klassenavonden in bar 17. Tussen de middag naar De Beuk of later Try. Snel met de kever van Harrie Peraer weer terug naar school.Geschiedenis van onze zuiderbuur Hectors. Leuke school, goede herinneringen mede omdat ik hier mijn huidige man heb leren kennen(tommy van der Linden)

  Thomas More College, 1975

  ?