johanna swijghuisen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van johanna swijghuisen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  johanna swijghuisen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet het niet of deze jaartallen goed zijn,dan moet ik eerst mijn diploma opzoeken.

  ik weet het niet of deze jaartallen goed zijn,dan moet ik eerst mijn diploma opzoeken.volgens mij zit ik aardig goed in de richting. Enkele namen van leraren ken ik nog: Reinders(hoofd),Bolhuis(bijnaam kine of id.)Bosveld(frans) en Kaaks.De laatste is getrouwd in mijn schooltijd en de hele klas is naar Groningen,waar hij in een kerk in de binnenstad is getrouwd.(Pelstergasthuis?)de liturgie van deze dienst heb ik pas een paar geleden weggedaan.Verder ken ik nog veel namen van klasgenoten,als iemand dit leest en mij herkend e-mail mij dan!Ik zou het leuk vinden om eens bij te praten over deze schooltijd.

  MAVO - K. ter Laanschool, 1954

  ik weet nog enkele namen van leraren: dhr.

  ik weet nog enkele namen van leraren: dhr.Reinders,Bolhuis,Kaaks,Bosveld? ik herinner mij nog dat we naar de bruiloft van dhr.Kaaks geweest zijn in Groningen,ook naar een kerk Pelstergasthuis of id.Weet ook nog veel namen van klasgenoten.Helaas heb ik geen bekenden gevonden en ook geen foto van die periode.De jaartallen kloppen volgens mij niet daarom heb ik mij opnieuw aangemeld onder andere jaartallen

  MAVO - K. ter Laanschool, 1956

  leuke tijd, zou graag nog klasgenoten terugzien.

  leuke tijd, zou graag nog klasgenoten terugzien.Ik weet dat juf Ruuls nog leeft van de andere leerkrachten weet ik het niet.

  openbare lagere school, 1947

  ?