Ontdek PLUS

Johanna Baptist

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johanna Baptist en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johanna Baptist heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Waanzinnig leuke school, maar wel een hoop onzin geleerd.

  Waanzinnig leuke school, maar wel een hoop onzin geleerd. Vooral zeefdruk was een verschrikking, de leraar (Vermeulen?) wist zeefdruk naar een soort universitair niveau te trekken en gaf proefwerken die niet te doen waren. Gelukkig gebruikte hij al jaren achter elkaar dezelfde....ahum. Verder weet ik nog het eindeloze gestoei in de doka's met overbelichte filmpjes en dan het fotozetten.... Floppy's zo groot als elpees. Er stond in die hele school één Macje. Als we als klas dààr nu les op hadden gehad, had mijn lichting (van 1992) het niet zo moeilijk gehad om aan de bak te komen. Ik kom eigenlijk zelden nog namen tegen van mensen uit mijn klas (Esthetisch Technisch). Chantal Heeg en Sander Honing heb ik nog contact mee, maar verder....? Waar zijn jullie?

  Grafische MTS, 1988

  Ik heb op deze school gezeten vanaf de 4e klas.

  Ik heb op deze school gezeten vanaf de 4e klas. Een rijkdom aan herinneringen, want dit schooltje was zo'n 1000 keer leuker dan de school waar ik op zat in Amsterdam. Het schoolplein, de woudse dom, Kees Hock, In de Ban van de Ring die helemaal werd voorgelezen, schoolmelk, fluor spoelen en schaatsen op de Brasem. Heerlijke tijd gehad. De school bestaat nu niet meer, maar ik ben er laatst langsgereden en die boom op het plein staat er nog wel!

  Openbare basisschool de Tor..., 1979

  Favoriete leraar: Bonk! (Bonkenburg - geschiedenis) Nets! (Netscher - nederlands) V.

  Favoriete leraar: Bonk! (Bonkenburg - geschiedenis) Nets! (Netscher - nederlands) V.Es (natuurkunde) Schoolliefde: de 2d'er en volgens mij wassie Jehova getuige.Verder ook een oogje gehad op een Rob Kramer.

  Scala College (voorheen: Al..., 1982