Johann Bisschop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johann Bisschop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johann Bisschop heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb zes jaar aan de Duyn van Maasdamstraat rondgezworven.

  Heb zes jaar aan de Duyn van Maasdamstraat rondgezworven. Eerst de Havo-top gedaan (drie jaar). Daarna de PA gedaan. Heb er eigenlijk een fantastische tijd gehad. Zowel met leerlingen als met leraren. Van sommigen heel veel geleerd en van anderen heel wat minder! Maar bijzonder waren ze allemaal! Maar wat wil je ook met een generaal voor de troepen als Toren. En dan zijn toespraken, die steevast begonnen met drie keer klappen in de handen en zijn historisch befaamde openingszin: "Jongelui"! Het wordt tijd dat er weer eens een feestje komt!

  Pabo Meppel, 1971

  In bovenstaande periode was ik directeur aan deze basisischool, die toen nog 't Grune Holt heette.

  In bovenstaande periode was ik directeur aan deze basisischool, die toen nog 't Grune Holt heette. Mochten er leerlingen zijn die een reunie willen houden, dan beschik ik nog wel over wat foto's.

  Het Spectrum, 1985

  Slagbal op de markt met meneer Dijkstra.

  Slagbal op de markt met meneer Dijkstra. Of de donderdag marktdag als juf Zinger bij Willem Diek de snoepverkoper op de markt door het openstaande raam een zak snoep bestelde en later in de klas uitdeelde.

  openbare lagere school , 1960

  ?