Ontdek PLUS

Johan roepnaam hans Wind

Kent 5 personen

Gescheiden , 3 kinderen
Woont in Krommenie

  Bekijk het volledige profiel van Johan roepnaam hans Wind en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johan roepnaam hans Wind heeft 6 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn beleving

  Spelen op het schoolplein heerlijk ,leuke vriendjes rudy hido reggy vriendinnetjes die ik graag mocht ,de tweeling saskia en leonarda telling ,ellen zwaan ,ietje eisink met kop en schouder boven aan Marjolein rijnhart dat was mijn eerste liefde van mijn leven .

  Immanuelschool Chr. Basissc..., 1963

  schoolplein

  speel kwartier , Je wist niet hoe snel je naar buiten kon rennen, kon niet maar de drang was groot . Achter de meisjes aan rennen tikkertje ,wedstrijd sprinten was bij mij nummer 1 Soms nam je de rolschaatsen mee . Soms mocht je de bel luiden als het speel kwartier was afgelopen ,ook bij het begin van de school tijd .

  Immanuelschool Chr. Basissc..., 1960

  schoolplein

  Buiten spelen daar keek je naar uit .rolschaatsen fietsen met vriendjes (rudy barends ) zwerven op straat (marjolijn rijnhart ) mijn grote vriendin ,gym was geweldig meester vreeken de beste die er was .nadat we de school hadden verlaten kwamen we nog bij hem op gym.tot het verboden werd door de nieuwe hoofd onderwijzer .

  Immanuelschool Chr. Basissc..., 1961