Johan van Haaften

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan van Haaften en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Johan van Haaften heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerste klas met vrienden Bert van Bruchem en Teddo Alderding.

  Eerste klas met vrienden Bert van Bruchem en Teddo Alderding. Tweede klas T-stroom, gekozen voor richting elektrotechniek. Vriend en drinken broeder Helmoed van Hees. Spijbelen bij De (kale) Koster. en dan gaan biljarten bij Chris Vermeuelen (De Verdraagzaamheid) Ik weet nog dat iemand dhr Koster een kadootje gaf in de vorm van een kam met maar twee tanden. ehhhhhh en dan kwam die pen. zijn borstzak zat geheel onder de pennen streken. Van Haperen en Swaak bij elektrotechniek. Ik weet nog dat ik met de soldeerbout een werkstukje had verwarmt die Dhr van Haperen kwam beoordelen. Goh, wat werd hij boos. Vrielink bij wis- en natuurkunde, deze vakken gingen me redelijk goed af. Mijn zus Ina had hier ook wel een groot aandeel in. In het examen jaar nog een week in het ziekenhuis gelegen, werd een lichte hartafwijking geconstateerd. W.P.W. voor de geïnteresseerden onder ons. Een week naar Engeland geweest met Van de Linden en Van Haperen.Heen met de hoovercraft en terug met de boot. Soho geweest midden in de nacht. Stiekem uit de jeugdherbeg geslopen en het nachtleven van Londen aanschouwd. Met de boot kwamen we aan in Oostende maar de bus die ons kwam halen stond in Zeebrugge. Examenfeest bij Leo Vogelzang in Meteren. Sorry Leo dat er wat bier en eten uit mijn mond kwam na het vertellen door jouw vader, dat het feest ten einde was. Examen behaald en de planning was MTS en daarna wel zien. Het zien kwam eerder, ben nooit op de MTS geraakt. Ik ging op het laatst flink uit en dat kost geld, dus maar gaan werken. Ik heb momenteel na een periode van verschillende banen, een leuke baan, maar het had allemaal makkelijker gekunt.

  2004, Johan van Haaften

  Ik weet niet precies het jaartal meer.

  Ik weet niet precies het jaartal meer. Les van juf van Gils. Ik kan mij nog herinneren dat er ook nog een Juf van der Linden was. Mijn zus Ina, kwam nog wel eens helpen. Er was een indianenfeest, maar ik kan mij ook nog iets van een chinees feest herinneren waarbij je van die punthoedjes moest maken. Ik heb nog zwart/wit foto's van dit feest. Ik zal ze een keer plaatsen op de site. Bij het uitgaan van de school een keer onder de voet gelopen, pech sleutelbeen gebroken. In een map werden de werkjes bijgehouden. Deze map bepaalde aan het eind of je door mocht naar de basisschool. Bij mij was de uitkomst blijven zitten, maar mijn ouders wilde mij toch door hebben naar de basisschool. Helaas sneuvelde ik in de vierde klas. ZIE VERDER DE HUGO DE GROOT SCHOOL.

  2004, Johan van Haaften

  De brand op school heeft toch wel de meeste indruk gemaakt.

  De brand op school heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. Verhuisd naar de christelijke mavo en later naar het anker bij meester (S)Ziermans. 6e klas meester Van de Velde, geweldige vent. Schoolreisje(kamp) naar lunteren. Veel gevoetbalt. Vrienden : Teddo Alderding , Rene Rike , Rob van Bruchem, Henkie Wijgerse, Esther van Haaften, Gert van den Bosch, Arend van Aalst, Bert van Bruchem (philipsschool) Na schooltijd, spelen op de veiling of op de houthandel, rottigheid uithalen!!!! Ondanks 1977 een prachtige tijd. Ik denk er graag aan terug.

  2004, Johan van Haaften
  ?