Johan van der Vaart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan van der Vaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johan van der Vaart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel lol getrapt in Oenkerk en Emmeloord Leraar veeteelt was een fantastische vent die de rookbom onde het skelet van "Olde Hendrika" eigenlijk best kon waarderen.

  Veel lol getrapt in Oenkerk en Emmeloord Leraar veeteelt was een fantastische vent die de rookbom onde het skelet van "Olde Hendrika" eigenlijk best kon waarderen. Na de RMLS moest ik in dienst(luchtmacht). Daarna als chemisch analist werkzaam bij Philips Duphar. Een deel van dat bedrijf heet nu Crompton Chemicals Europe bv, waar ik nog steeds werk.

  Rijks Middelbare Landbouw S..., 1965

  Steeds met de hakken over de sloot.

  Steeds met de hakken over de sloot. Huiswerk maken was ondergeschikt aan banjeren over de Hoge Veluwe of knutselen aan ouwe fietsen. Tot ieders en niet in de laatste plaats mijn eigen, verbazing slaagde ik ook nog. Daarna 3 jaar Middelbare Landbouwschool (wel een mooie tijd maar nooit wat mee gedaan), Militaire dienst en enkele maanden bij de LH. Daarna naar Philips Duphar in Weesp. Bij de Amsterdamse vestiging werk ik nog steeds.

  Alfred Nobel Mulo, 1961

  ?