Bekijk het volledige profiel van Johan van der Meer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Johan van der Meer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik ben na de MEAO in DH hier '...

Ik ben na de MEAO in DH hier 'toerisme' gaan doen. De enige leerling die mij is bijgebleven is Alfred Westplat. Wij reden vaak samen richting Voorburg / Den Haag. Na een jaar tweede klas (met stage op een reisbureau van Holland International) kon ik bij HINT aan de slag. Was overigens geen succes. Na twee jaar bij een werkgever in de fietsen- en motorenbranche ben ik bij mijn huidige werkgever terecht gekomen.

2004, Johan van der Meer

Ik heb hier tweemaal de eerste...

Ik heb hier tweemaal de eerste klas van de MEAO gedaan (tweede keer was véél leuker)! Gezellige klas met een klasseavond op school. Eén van de leerlingen die mij is bijgebleven is (natuurlijk!) Julia de Zwart en van de leraren: Van den Ham (recht) en Duppen (NL).

2004, Johan van der Meer

Een aantal leerlingen van de M...

Een aantal leerlingen van de Mariaschool is meegekomen naar de Marianto. De voor mij nu nog bekende leraren waren Kaaij (hoofd), Rijpkema, Van Dam (met altijd 'n pijp in zijn sok), De Hoogh, Lamb (waarvan ik overigens geen les had, maar wel een markante figuur, helaas onlangs overleden, las ik), Van Noort - natuurlijk NL met de patent op 'n twee! -, Zr. Beenen (Engels). Met een aantal Mariantoleerlingen heb ik nog steeds contact, zoals Jan van Reeken, de Verweij's, René Koot. Een aantal andere namen van leerlingen is Jacqueline Stokman, Charles Vervaet, Joop van Munster, Jacqueline van Veen, Leo Hauser, Jos Hydra, Edward Koot; die zo één twee drie in het geheugen springen over die vier jaren die ik op Marianto heb doorgebracht. Ik kan me ook nog een schoolfeest op zolder herinneren.

2004, Johan van der Meer
?