Johan Suichies

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan Suichies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Johan Suichies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  VAn deze school kan ik nog herineren aan leerkrachten " Meesters en Jufrouwen" Juf Brouwer, Meester Smit, deze had vissen, kippen en eenden in de klas, Hoofdmeester van Wagtendonk, Meester Schepers Namen van lotgenootjes in de klas, Adje Koedood, Ruud v/

  VAn deze school kan ik nog herineren aan leerkrachten " Meesters en Jufrouwen" Juf Brouwer, Meester Smit, deze had vissen, kippen en eenden in de klas, Hoofdmeester van Wagtendonk, Meester Schepers Namen van lotgenootjes in de klas, Adje Koedood, Ruud v/d Spuij, Arie Nuis, Wim Willemstein, Erik, Marco zijn namen die boven komen drijven. Zelf ben ik nog steeds woonachtig in Barendrecht en kom regelmatig "gezichten" tegen uit deze periode.

  2004, Johan Suichies

  3 jaar op deze school gezeten, eerst een jaar B-niveau (omdat de klassen voor c-niveau vol zaten) toen nog 2 jaar c-niveau.

  3 jaar op deze school gezeten, eerst een jaar B-niveau (omdat de klassen voor c-niveau vol zaten) toen nog 2 jaar c-niveau. Leuke tijd kan nog herineren aan leraren; Lips voor wiskunde, van de Emden (rook je van mijlen ver weg door haar parfum gebruik) Brands, en Van Vliet was onze klasseleraar, Balvert (zat altijd vast geplakte stuivers van de vloer af te schrapen) en de gote mond van Van Gool (dat zie je toch!!!!)..... In de klas zat ik met Albert Kats, (hiermee naar de MTS gegaan in Utrecht samen met Bram Nooteboom), Vincent Robert ( zie ik nog steeds en was mijn "best man"tijdens mijn trouwen in Las Vegas) Peter, Ed, Michel zijn nog namen die ik kan herrineren en nog heel veel gezichten waar ik geen naam bij kan plaatsen. Ook de nachtwandeling van Hoek van Holland naar Scheveningen kan ik nog wel herrineren...sjezus wat waren we dronken!!!!!!!!!!!!

  2003, Johan Suichies

  De MTS in Utrecht een hele leu...

  De MTS in Utrecht een hele leuke tijd daar gehad, samen met Albert Kats en Bram Nooteboom in de auto van Albert elke dag heen en weer.(de eerste 2 jaar) Van het eerste jaar kan ik alleen nog herineren dat we iets van 25 vakken hadden!!!!, het 2e jaar was ook nog een soort van brugklas en moest je aan het eind van dit jaar kiezen welke richting je op wou, Administratief, Grafisch technisch of RPO???.(of zo iets) Grafisch Technisch gekozen en in het derde jaar stage gelopen bij een Litho-grafisch bedrijf in Rotterdam ( Van Kooten en Simons), de laaste 2 jaar was een beetje te gezellig zodoende dat ik voor alle vakken geloof ik onvoldoende had!!!! Klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn Stanley,Richard Geralda, en David. Nooit echt een cariere gehad in de grafische sector, werk al 10 jaar bij The Greenery ( groente en fruit) als planner bij een verpakkings-bedrijf. Getrouwd in 2000 met Ingrid en hebben samen twee dochters Anouk en Eva.

  2002, Johan Suichies
  ?