Johan Schuur

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan Schuur en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johan Schuur heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste schooldag: Anne Legendal die de wind van voren krijgt vanwege een staking de vorige schooljaar.

  Eerste schooldag: Anne Legendal die de wind van voren krijgt vanwege een staking de vorige schooljaar. Hans Hoek, niet mijn favoriet. Harry Weerman, Riemeyer, Joosten en Martin Koerts als gymleraren. Gym in Emmerhout (veel gespijbeld) later naar de sporthal. Toch niet de leukste tijd, wel in Londen.Verkeerde keuze gemaakt.Les in Voorhof, Veldlaan en Ubbkingecamp.

  Statenschool-Emmen, 1979

  Zoals zo velen: zr.

  Zoals zo velen: zr. Pia en zr. Marriette, meneer Kramer, Harms, Meier, van der Aa, Meulman en juffr. Verleysdonck en mevr. Grit. Mooie tijd achteraf, voorloper van de Esperando's zien optreden op diplomauitreiking.

  vh. Don Bosco Mavo, 1975

  Zuster Candida, Juffrouw Jansen, meester Albers met zijn mooie verhalen, juffrouw Platen met haar slangen en muziekinstrumenten, meester Gerdes, en meester Meyer Tuutoier)prachtige tijd!.

  Zuster Candida, Juffrouw Jansen, meester Albers met zijn mooie verhalen, juffrouw Platen met haar slangen en muziekinstrumenten, meester Gerdes, en meester Meyer Tuutoier)prachtige tijd!

  St. Josephschool, 1969

  ?