johan praster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van johan praster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  johan praster heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja die zandbak achter het schooltje en een hek eromheen daar kon je de rapardstraat zien volgens mij.

  ja die zandbak achter het schooltje en een hek eromheen daar kon je de rapardstraat zien volgens mij. ik woonde op de neerlandstuinstraat.

  De Leeuwerik kleuterschool, 1967

  De Nonnetjes de binnenspeelplaats het maria beeld in de gang.

  De Nonnetjes de binnenspeelplaats het maria beeld in de gang. de gym.zaal op de binnenplaats. Meester Fluitketel herinner ik me nog een lange man met grote snor en bril. en juffrouw Dickmans zij woonde tegenover de postgiro op de velperweg. mijn ouders woonde op de neerlandstuin straat precies tegenover de achteringang van de school voor mij was het altijd wachte tot de bel ging dan vlug naar beneden en imn 1 minuut op school. klarendal werd afgebroken en ik moest naar een andere school.

  sint Catharinaschool, 1969

  Ik kwam op de dirklijberse school begon in de derde klas bij Mijnheer Nieuwveld toen de vierde bij Mevr.

  Ik kwam op de dirklijberse school begon in de derde klas bij Mijnheer Nieuwveld toen de vierde bij Mevr.van velden toen de vijfde mijnheer van lente daar mocht ik nog een keer bij blijven zitten pffffffff ik maar ook hij vond dat niet leuk de 5 de klas met van Lente tjee wat een gedoe met en bij die man. ik had het altijd gedaan ging niet graag naar school was de beste spijbelaar aller tijden. toen toch mocht ik over naar klas 6 bij meneer Vos hij heeft mij voorwaardelijk laten overgaan heerlijk wat een geweldige man. bij mijnheer Vos werden damwedstrijden gehouden ik weet nog dat we een tournooi gewonnen hebben en een wisselbeker in bezit hadden de eerste was dit en ook de laatste zoals ik weet speelde zelf op bord 1 won van de 10 partijen er 9 en 1x remiese we waren geldersdam kampioen. zeker de schoolkampen en de oudpapier actie's tjee wat hebben we gesjouwd met die pakken papier.

  Dirk Lijberse School, 1972

  ?