Johan Mink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan Mink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Johan Mink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Alle jaren intern waarbij de regels wel streng waren, maar regelmatig op slinkse wijze werden omzeild.

  Alle jaren intern waarbij de regels wel streng waren, maar regelmatig op slinkse wijze werden omzeild. Zo werkte ik stiekem samen met klasgenoten in het weekend bij de Hoogovens met alle gevaren toentertijd. Op een zondag kwam er een ambulance op het terrein van de school met daarin...! In het jaar 1965 stond de school op springen m.b.t. andere onderwijsvorm religie: rechts tegenover links. De directeur zamelde geld in ten behoeve van het aanstaande huwelijk van Irene en de leraar opvoedkunde verkondigde dat de oproep voor militaire dienst verscheurd moest worden. De uitbarsting kwam het jaar daarop met de alternatieve kweekschool.

  2016, Johan Mink

  BBBroeders die je van alles leerden.

  BBBroeders die je van alles leerden. Nette zaken zoals stenografie, Esperanto bijvoorbeeld naast de gewone schoolvakken en dat allemaal onder schooltijd. Ook gedenkwaardige leerkrachten die toen al zeiden:"Het Midden-Oosten jongens, dat is het kruitvat van de wereld.

  2013, Johan Mink

  Roerige tijden: de directeur haalde geld op voor het huwelijk van prinses Irene; de pedagogieleraar deed een oproep om de brief voor de militaire dienst maar te verscheuren en de prefect ging gewetensvol om/ met de godsdienstige zeken.

  Roerige tijden: de directeur haalde geld op voor het huwelijk van prinses Irene; de pedagogieleraar deed een oproep om de brief voor de militaire dienst maar te verscheuren en de prefect ging gewetensvol om/ met de godsdienstige zeken. Drie verschillende werelden die moeste leiden tot een kleine revolutie op onderwijsgebied.

  2013, Johan Mink
  ?