johan kloos

Kent 16 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van johan kloos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  johan kloos heeft 4 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik werkte op deze school van 1976 tot 2002 als leerkracht en hoofd van de school/directeur.

  Ik werkte op deze school van 1976 tot 2002 als leerkracht en hoofd van de school/directeur. Nu werk ik in het Management van het Regionaal Expertise Centrum en 1 april 2004 ga ik met pensioen. Vele namen van llerlingen zijn mij nog bekend en bewaar aan hen goede herinneringen evenals aan de school en de collega's. Sinds 2004 ben ik met FPU, ofwel pré pensioen. Ik ben niet achter de geraniums gaan zitten, maar direct doorgegaan als free lancer, onderwijsconsulent, voor het ministerie van onderwijs. Ik adviseer ouders en scholen als er problemen zijn die te maken hebben met de leerling gebonden financiering. Soms bemiddel ik in probleemsituaties. Gemiddeld ben ik hiermee drie dagen in de week actief.

  Burgemeester de Wildeschool, 1976

  Van april 1966 tot juli 1976 was ik leerkracht aan groepen slechthorende kinderen van deze school aan de Wilhelminastraat.

  Van april 1966 tot juli 1976 was ik leerkracht aan groepen slechthorende kinderen van deze school aan de Wilhelminastraat. Een aantal namen van leerlingen zijn: Eefke van Viersen, Piet Rotteveel, Peggy Schouten, Dick Klinkenberg, Fia de Beus, Jaap Feller, Alco Schol, Henk Ahles, Hans Assendelft, Raymond Koning, Linda Schipper, Anja Boes, en nog vele anderen.

  Prof van Gilseschool, 1966

  Aan de kweekschooltijd heb ik vele goede herinneringen.

  Aan de kweekschooltijd heb ik vele goede herinneringen. Vijf jaar lang en het laatste jaar voor de hoofdakte t/m september, bezocht ik de Kweek. De docenten Van der Meulen (dir.), Claassen, Pieterson, later Ploos van Amstel, Buis, Andringa, Debets, Schultz, Ruting, Van der Lek, Eerelman, Van Eindhoven, Van Heerikhuizen en Ploos van Amstel zijn bekende figuren met hun eigenaardigheden. Klasgenoten: Paul Egner, Bram Landzaat, Evert Abspoel, Andre Grosman, Bert Bonder, Wim Ket, Wim Kroonsberg, Otto Abbas, Bert Cleeren, Tineke de Boer, Ans van Beelen, Anneke Brouwer enz.

  Rijkskweekschool, 1959

  ?