Bekijk het volledige profiel van Johan Egberts en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Johan Egberts heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik weet niet veel meer van dez...

Ik weet niet veel meer van deze school. Juffrouw Scholten is de enige naam die ik mij kan herinneren. Herinnering is overigens niet positief. In de derde klas raakte ik bevriend met Ingrid v.d. Hoeven en haar zusje Monique, die net als ik het jaar er op naar de Holy wijk verhuisden en daar op de Gerbrandy school terecht kwamen.

2009, Johan Egberts

Ik zat op deze school vanaf de...

Ik zat op deze school vanaf de vierde klas. Ik ken alleen nog meester Ouweneel (wie niet) en v.d. Meer (weinig flexibele man). Leuke tijd gehad met vrienden als John den Dulk, Martin Koster en Chris Bot. En ook vriendinnen als Ingrind v.d. Hoeven, Linda Biesheuvel, Helene de Haard en Doriene Wip. Ik was geen voetballer, mocht wel keepen in het tweede, maar kon wel hard lopen. Ik kan mij nog de voorstellingen herinneren bij de heer Ouweneel, waarin de populaire meiden van de klas het liedje Waterman en later To My Fathers House playbackten.

2009, Johan Egberts

Ik wilde de AM-opleiding doen,...

Ik wilde de AM-opleiding doen, maar kwam terecht in het voorbereidend jaar. Het volgende jaar (1977) stapte ik over naar de HTS te Den Haag, maar dat bleek niet de juiste keuze. Het volgende jaar (1978) kwam ik terug en heb toen veel plezier gehad met (naam komt nog). Ik leerde mijn huidige vrouw kennen en kwam daardoor niet verder dan december 1978. Het jaar 1979 deed ik het eerste jaar opnieuw om daarna niet meer te stoppen. Wim Hoogendam en Peter van Haaften waren maten, later kwam Eugene Klooster (examen jaar) erbij. Eugene en ik studeerden af waarna wij beide bij Heineken gingen werken. Samen werden wij uitgezonden naar Angola. Leuke tijd op deze school gehad. Een slechte herinnering is de leraar elektrotechniek praktijk (was een zielige man). Goede ervaring gehad met elektrotechniek, wiskunde en M+R.

2009, Johan Egberts
?