Ontdek PLUS

Johan Blok

Kent 0 personen

NA , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan Blok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johan Blok heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voetballen in het bos, tussen de oude bomen.

  Voetballen in het bos, tussen de oude bomen. De 6e klas met meneer Koning. In de derde of vierde klas hadden we een lerares genaamd Elffers,die later trouwde en wegging en in mijn laatste jaar op de Mulo Eikenhof stapte zij weer naar binnen. Ik had in de derde een vriendinnetje Christel Koppen , die verhuisde later naar Dokkum, ik zou graag weten hoe het met haar verder gegaan is.Wie weet het.

  Bos en Duin, 1959

  D'Olivat - het kleine heertje, Roosjen -de strenge juf.

  D'Olivat - het kleine heertje, Roosjen -de strenge juf. En de Swart ,kon niet begrijpen dat Marijke en ik maatjes waren. Met de witte Puch naar school (heb ik nog) de eindexamen feesten in een villa op de hoge duin en daalse weg. Tijdens de 7 daagse oorlog liep de Jong met een oortelefoontje in om niets van het nieuws te missen. En een leuke reunie ergens begin jaren 90 .Later veel later ging mijn oudste dochter naar dezelfde school. Toen door de gangen lopen , gaf wel een speciaal gevoel ,zonde dat ze moesten fuseren met Mendel. Waar zijn al die anderen gebleven, meld je toch eens aan........ 15/01/04

  Chr. MAVO De Eikenhof, 1963