Johan Asma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan Asma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Johan Asma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar 3 jaar in Enkhuizen.

  Maar 3 jaar in Enkhuizen. Het was de tijd dat directeur Bremer streefde naar een volwaardig VWO in Enkhuizen. Dependances in het "Hayo" (Braak) complex en de MAVO waar ze ontzettend streng waren. De relaxte West-Fries lyceum sfeer werd door Bremer snel omzeep geholpen. Gelukkig moest ik voor laatste drie jaar Atheneum naar Hoorn. Daar was Janssen toen de rector. Zeer markante en goede leraren toendertijd. Zeker als je dat met de mislukte academici vergelijkt die tegenwoordig voor VWO leraar door moeten gaan.

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1973

  In de 5de klas heb ik samen met Margreet Keesman in Pro-Rege een toneel stukje opgevoerd ter ere van het afscheid van bovenmeester Gils.

  In de 5de klas heb ik samen met Margreet Keesman in Pro-Rege een toneel stukje opgevoerd ter ere van het afscheid van bovenmeester Gils. Het stukje heette "Konkeltoid" (Westfries voor: "Schafttijd") en was bedacht door meester (Jaap) Kooiman, waar wij toen bij in de klas zaten.

  Aeneas Mackay school, 1967

  ?