Joep Groenewegen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Lisse

  Bekijk het volledige profiel van Joep Groenewegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joep Groenewegen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed daar de metaal.

  Ik deed daar de metaal. eerst op de industriekade. Mr Stultjens,Granetia,Van Rooden, Hr Rombouts en de Haas,Witteveen etc. Leuke herinneringen aan deze school.

  sint Paulus, technische school, 1968

  Weinig herinneringen aan deze school.

  Weinig herinneringen aan deze school. van Mr van Trigt. Ik kwam uit Terborg van een gemengde school. In Hillegom kwam ik op een jongens school terecht.

  Johannesschool, 1967

  Was de mariaschool niet naast de kerk in de hoofdstraat.

  Was de mariaschool niet naast de kerk in de hoofdstraat. Ik heb daar ook een juf Fien gekent. En juf Dolly Hetterscheid!!??? Ik zat er maar een half jaar ,daarna naar de Jorisschool Walstraat. Ik woonde naast de kleuterschool op de hoofdstraat. Naast bloemenwinkel Striekwold en tegen over Melkhandel Kramer. Buren waren de Fam Roes Ik heb nog een foto van het klasje van mijn zus Ineke Groenewegen hierop staat o.a Monique van Wezel,Cilia Agelink en natuurlijk volgens mij JUFFROUW FIEN Wie kan er nog meer namen bij zetten!! Zie de interactieve klassefoto

  Maria kleuterschool, 1958

  ?