Job Hendriksen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Job Hendriksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Job Hendriksen heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deed in 1957 TOELATINGSexamen! als gevolg van de babyboom moest er gelijk een noodschool bijgebouwd worden ( zonder airco )en ook een" blik" leraren/leraressen worden opengetrokken.

  Deed in 1957 TOELATINGSexamen! als gevolg van de babyboom moest er gelijk een noodschool bijgebouwd worden ( zonder airco )en ook een" blik" leraren/leraressen worden opengetrokken. De heer Peuskens trok mij aan mijn oren de bank uit toen ik fluisterde dat hij jaarlijks voor Sinterklaas speelde in Deventer. Nog een anecdote: in klas 1 hadden wij biologieles van mevr. Tonkes, bij het menselijk lichaam moest Herman Leerkamp de hartkleppen erin tekenen op het bord. Opzettelijk tekende hij die verkeerd om en dan riep zij: "een dodelijke fout"! en de hele klas lag dubbel. Bij de heer Sylva hadden wij de grootste lol. Hij kon op onnavolgbare wijze met zijn nasale stemgeluid zeggen "ën dan laten wij de loodlijn uit de top zakken". Dit leverde hem de bijnaam de Top. Pas na klas 3 vond de splitsing plaats A of B. Na mijn eindexeamen hbs-A in '63 ben ik op advies van Woudhuizen gaan studeren in A'dam aan de GU. Het eindeaxamenfeest vond plaats in de Maximbar, waar toen het trio Gert Timmerman speelde oa Blume von Tahiti.

  Rijks HBS (HBS-A/HBS-B), 1957

  in 1951 bij jufftouw Muller ( 1 kers+1kers= 2kersen ) in 1952 juffrouw Doornebosch? in 1953 bij de heer Nieuwenhuis in 1954 bij de heer Kamerman in 1956 bij de heer van de Burg in 1957 bij de heer Baas grootste evenenment schoolreis naar Denekamp op de fi

  in 1951 bij jufftouw Muller ( 1 kers+1kers= 2kersen ) in 1952 juffrouw Doornebosch? in 1953 bij de heer Nieuwenhuis in 1954 bij de heer Kamerman in 1956 bij de heer van de Burg in 1957 bij de heer Baas grootste evenenment schoolreis naar Denekamp op de fiets! En niet tevergeten franse les in klas 5+6 van de heer Besseling, die les gaf op de Stuitjesschool en dan op de fiets racete naar de van Marleschool en dan hijgend voor de klas stond o.a. zangles Sur le pont d' Avignon! Er moet nog een klassefoto zijn van het schoolreisje in de 5' klas naar Amsterdam waar we op Schiphol staan voor zo'n oude propellerkist.

  van Marleschool, 1951

  ?