joanneke van Aller

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van joanneke van Aller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  joanneke van Aller heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Altijd in een a klas gezeten. ...

  Altijd in een a klas gezeten. 1a,2a,3a,etc. Woonde ver van school. Daardoor weinig kunnen participeren in schoolactiviteiten. Goede herinneringen aan de zeilkampen en de Beverkooij. Met veel plezier les gehad van de heer van't Veld. Hij wist je echt goed te motiveren en te begeleiden bij literatuur.

  2007, joanneke van Aller

  In de eerste klas mevr. v.d. B...

  In de eerste klas mevr. v.d. Burg. Stevig, streng en ongelofelijk aardig. Mevrouw Roukema in de 2e. Heerlijk mens, met haar tafeltje waar we elke week ons bolletje wol kwamen aanbieden om sokjes van te laten breien en elke keer was ze weer verrast als er een appel in de wol bleek te zitten. Leuke dingen met haar gedaan. Zij is en blijft mijn favoriet! In de derde juffrouw Eikelenboom. Bij haar kon je sterretjes en prijsjes verdienen door braaf te zijn. In de 4e klas dhr. van Veen. Wat heb ik goed leren ontleden bij die man! In de 5e dhr Keizer. Dat was het leukste jaar met blubbertochten door de uiterwaarden, schoolkoor in de kerk, wandeltochten lopen, bomen planten en andere leuke activiteiten. Het laatste jaar Dhr. van Weeghel. Ook ons eerste Frans van hem gehad. Elke dag twee ontleed zinnen en twee vraagstukjes maken. Veel geleerd op deze school. Vooral op gebied van taal. Daar heb ik mijn hele leven al baat bij gehad. Ik heb heel goede herinneringen aan de school. Vrijwel nooit was er iemand ziek en als het al eens gebeurde dan ging te tussendeur open en kreeg je met een andere klas samen les. We hadden ook een handwerkjuffrouw met twee verschillende gekleurde ogen. Haar naam weet ik niet meer. We hebben haar behoorlijk gepest, tot en met koffiedik smeren op haar zadel. Wellicht was het een protest tegen het feit dat de meisjes onderbroeken moesten breien terwijl de jongens leuk knikkerspelletjes mochten zagen en verven.

  2003, joanneke van Aller
  ?