Joanda Geffen

Kent 28 personen

Burg. staat -
Woont in Den Bosch

  Bekijk het volledige profiel van Joanda Geffen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joanda Geffen heeft 6 klassenfoto's en kent 28 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zeg Berry van Soest: where the hell are ya?? Op excursie naar Scarborough naar 'Bryaleen' (oid) waar we onder de wapperende lange onderbroeken aan de waslijn door moesten kruipen om binnen te komen.

  Zeg Berry van Soest: where the hell are ya?? Op excursie naar Scarborough naar 'Bryaleen' (oid) waar we onder de wapperende lange onderbroeken aan de waslijn door moesten kruipen om binnen te komen. Berry en John die samen een bed moesten delen en alletwee gewikkeld lagen in een deken. De glunderende oogjes van John Strange in de pub achter een pint terwijl hij naar de Karaoke pogingen van z'n derdejaars keek. One hell of a time...

  hogeschool van utrecht FEO, 1990

  Euh.

  Euh... terug naar de schoolbanken was dit voor mij. Erg schools en erg not my style. Wel leuke mensen, maar het is wel even wennen geweest dat tijdens pauzes zomaar ineens een kinderliedje losbarste in de kantine. Pabo-ers zijn geboren onderwijzers en wie dat nietis voelt zich er nooit thuis: ik heb dat ene jaar niet eens afgemaakt. Vertrok naar de lerarenopleiding in Utrecht om Engels te gaan doen. Toch ben ik wel benieuwd hoe het met sommige mensen verder is gegaan.

  Fontys PABO, 1988

  Eindelijk! Leraren bij de voornaam noemen! Een oude vervallen school met de prachtigste marmeren trappen.

  Eindelijk! Leraren bij de voornaam noemen! Een oude vervallen school met de prachtigste marmeren trappen. De kromgetrokken vloer op zolder bij piet Gielen, en Erdem Sari die daar met z'n zenuwachtig tikkende voet het halve lokaal door liet wiebelen. Excursie naar Texel. En Arie de 'uit-de-Hèèlse-klaai-getrokken boer' die de muziek altijd zachter kwam zetten in de kantine. The best school ever. EVER. En nu staat er alleen nog de voorgevel van... damn..

  HAVO top Marienburg-Concordia, 1986

  ?