Joan van Haaften

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joan van Haaften en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joan van Haaften heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een vriendelijke, persoonlijke school.

  Een vriendelijke, persoonlijke school. Ik herinner me het gebouw en de sfeer op school als 'van ons', we werden niet gedrild maar hoorden daar. Indruk heeft meneer Kuipers gemaakt met 'De slager slacht de koe': ik heb het schema voor mijn kinderen gebruikt ! Heel leuk: de afscheidsavonden. Jammer, maar daar heb ik geen enkele foto van. En het voetballen, ook op zaterdag na school.

  Tijo H van Eeghenschool, 1960

  Ik heb hoofdzakelijk leuke herinneringen aan mijn middelbare schooltijd en dat komt door het Amsterdams.

  Ik heb hoofdzakelijk leuke herinneringen aan mijn middelbare schooltijd en dat komt door het Amsterdams. Een vrijgevochten bende, maar op een leuke manier. Uitdagend, voor wie dat zocht, met gevoel voor traditie. Toen was het Amsterdams een eigenwijze school, als ik het goed begrepen heb is dat nog altijd het geval. Leuke flarden: Interlyceale, Wolkenland, Halo (eerste schrijf-pogingen!); koffie in de pauze, Lyceumcafé. Docenten die me bijbleven o.a. Bosch, Roeper, Van der Meer, Schraa, Van Bruggen. En natuurlijk Van Pesch en Tjepkema.

  Het Amsterdams Lyceum (het ..., 1967

  ?