Joan van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joan van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joan van den Berg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel klasse-avonden (feesten dus)Ik heb maar 1 jaar op De Munnik gezeten en ben toen verhuisd.

  Veel klasse-avonden (feesten dus)Ik heb maar 1 jaar op De Munnik gezeten en ben toen verhuisd. Ik zat met 4 meiden en 17 jongens in de eerste klas. Dat jaar zijn er 16 leerlingen blijven zitten!!

  Bijzondere Hogere Burgersch..., 1962

  Cobie Fiege zie ik staan, wat leuk.

  Cobie Fiege zie ik staan, wat leuk. Mijn verhaal staat ook bij RHBS. Ben eerder van school gegaan dus 1969 klopt niet helemaal, maar ik zie bekende namen. Rector Korff. Wat een rare ideeën had deze man toch met zijn gele strepen door de gang. Links de meiden, rechts de jongens. Een dan natuurlijk het gebruik van de trap, want de jongens mochten niet onder de rokken van de meisjes kunnen kijken. Algebra en Meetkunde waren mijn favoriete vakken. Lag dat ook niet aan de docent? Dhr. Staal. Bij Kuypertje (geschiedenis)vaak de schrik in het lijf als hij met een lineaal op je lessenaar sloeg na eerst al zijn sleutels, pennen ed goed geordend op zijn tafel had uitgestald. 's Winters in de pauze heerlijk ijsschotsspringen op het meertje bij school en koeken halen bij het (tram)stationnetje.

  Maerlant College, 1964

  Rector Korff.

  Rector Korff. Wat een rare ideeën had deze man toch met zijn gele strepen door de gang. Links de meiden, rechts de jongens. Een dan natuurlijk het gebruik van de trap, want de jongens mochten niet onder de rokken van de meisjes kunnen kijken. Algebra en Meetkunde waren mijn favoriete vakken. Lag dat ook niet aan de docent? Dhr. Staal. Bij Kuypertje (geschiedenis)vaak de schrik in het lijf als hij met een lineaal op je lessenaar sloeg na eerst al zijn sleutels, pennen ed goed geordend op zijn tafel had uitgestald. 's Winters in de pauze heerlijk ijsschotsspringen op het meertje bij school en koeken halen bij het (tram)stationnetje.

  Rijksscholengemeenschap te ..., 1964

  ?