Joan Neyndorff

Kent 17 personen

gescheiden weduwe single , 4 kinderen
Woont in Apeldoorn

  Bekijk het volledige profiel van Joan Neyndorff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joan Neyndorff heeft 0 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MDS aan Kanaal Noord en Deventerstraat en ook nog een tijdje naar de Sperwerlaan.

  MDS aan Kanaal Noord en Deventerstraat en ook nog een tijdje naar de Sperwerlaan. Vond de basketbaltoernooien het leukst,maar verder was het toch niet de school voor mij vooral toen mijn vriendin Ginny naar een paar maanden naar een school in Zwolle(?) ging.Er was nog wel een jongen waar ik heel goed mee op kon schieten,(de anderen waren ook prima hoor, maar het lag aan mij :-)).Ik weet het niet zeker meer, maar volgens mij heette hij Ferdi,was er een van een tweeling en hield van Madness en woonde in Lochem. In ieder geval de groetjes als je dit lees.Na anderhalve keer de eerste klas gedaan er af gegaan.

  Middelbaar Middenstandsonde..., 1980

  In de vierde klas (1973) verhuist naar Bathmen.

  In de vierde klas (1973) verhuist naar Bathmen.In de klas gezeten bij juf Kloosterboer(2de) waar ik mij ook het meest van kan herinneren. Mijn beste vriendin was Irene Mensinga.Zat verder bij Marieke,Caroline,Alex,Harry,John enz.in de klas. Leuke tijd,veel lol.

  Prins Bernhardschool, 1968

  Ik ben op deze school bekend met de achternaam Brinkhof(stiefvader).

  Ik ben op deze school bekend met de achternaam Brinkhof(stiefvader). Leuke herinneringen aan de musical. Enigste met wie ik nog zo nu en dan contact heb is met Caroline Ferron, omdat haar broer getrouwd is met mijn zus. Muziekles van Heetebrij.Volgens mij was ik niet erg geliefd bij dir. Hartgers en waarom dat weet ik niet,want al zeg ik het zelf ik was een rustig meisje.

  De Rythmeen, 1973

  ?