Jinke de Kruijf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jinke de Kruijf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jinke de Kruijf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad daar, moest in het begin erg wennen, voelde me in het begin niet echt op mij plek daar maar later was ik helemaal gewend kortom een leuke leerzame tijd op de peuterspeelzaal gehad, waar ik bijna elke ochtend werkte als begeleidster, ik

  Leuke tijd gehad daar, moest in het begin erg wennen, voelde me in het begin niet echt op mij plek daar maar later was ik helemaal gewend kortom een leuke leerzame tijd op de peuterspeelzaal gehad, waar ik bijna elke ochtend werkte als begeleidster, ik heb het hier erg naar mijn zin gehad, leuke luitjes zaten hier op school.

  'Het Kompas' Protestants Ch..., 1984

  Leuke herinneringen en leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke herinneringen en leuke tijd gehad op deze school.

  De Wiekslag (later De Stich..., 1980

  Ik ben in de 3e klas bij Juf ten Sijthof op school gekomen, ik heb een erg leuke tijd op de slotlaanschool gehad, de luitjes waar ik mee om ging waren, VerA Breedijk, Christine Verduijn, Tjitske Post, nicole van hunnik, en meer.

  Ik ben in de 3e klas bij Juf ten Sijthof op school gekomen, ik heb een erg leuke tijd op de slotlaanschool gehad, de luitjes waar ik mee om ging waren, VerA Breedijk, Christine Verduijn, Tjitske Post, nicole van hunnik, en meer...

  Christelijke basisschool 'D..., 1979

  ?