jill bangert

Kent 0 personen

Burg. staat - , 4 kinderen
Woont in Voorburg

  Bekijk het volledige profiel van jill bangert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  jill bangert heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerst mw.

  Eerst mw. Witvoet, met haar stevige handengeklap. Hr. Nusink, een fijne leerkracht, af en toe emotioneel. En hr.Folmer in het laatste jaar, met een a- en een b-groep. Hij hanteerde de beruchte zak met geduld. Na vele jaren via deze site weer contact met oude schoolgenoten, Peter van Daalen, Joke Vosgezang en, mijn eerste grote schoolvriendin, Mieke Middelhuis. Geweldig!

  2004, jill bangert

  tussen de twee jaren juf Witvoet in klas 1 en 3, de lieve juf Jonker in klas 2.

  tussen de twee jaren juf Witvoet in klas 1 en 3, de lieve juf Jonker in klas 2. Ik geloof dat we in de derde klas 1964-1965, verhuisden naar de E. van Beinumschool.

  2004, jill bangert

  alle zes jaren op school mw.

  alle zes jaren op school mw. Boerman als gymlerares, verder de leerkrachten Houtman (Frans), Eyckman (natuurkunde), Syswerda (wiskunde) en de vele uren Latijn en Grieks, waar in mijn herinnering de heren Schipper en Hop de centrale personen waren. Goede herinneringen aan de schoolperiode, waarin ik leuke contacten heb gehad (en soms nu ook nog). Harry Borggreve, Marijke de Waal, Sonja Boersma, Gera Blom, Benno Barnard en diverse anderen.

  2004, jill bangert
  ?