jh klomp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jh klomp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jh klomp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wij hadden een tuintje op zij van de blokkendoos waar wij tuinkers verbouwden en mochten die op een beschuitje opeten.

  wij hadden een tuintje op zij van de blokkendoos waar wij tuinkers verbouwden en mochten die op een beschuitje opeten. juf. Simonds zwaaiden de septer en we gingen op schoolreisje met bolderkarren lopend naar de koeienzee in naarden ( zie foto) we kreggen een boerham en limonade

  blokkendoos, 1954

  ik ben in 1957 op de school met de bijbel "rehoboth-school "gekomen bij juf.

  ik ben in 1957 op de school met de bijbel "rehoboth-school "gekomen bij juf. Steinfort wat kon dat mens meppe met dat aanwijs stokje van haar en de 2e klas bij juf. Baart en in 59 zijn we met een helehoop leerlingen naar de nieuwe school vertrokken op de schapenmeent aan de meer weg en de burgemeester visser straat en die school deelde wei met de openbareschool en dat ging ook onder de naam school met de bijbel "rehoboth-school"en daar heb ik een paar jaar gezeten bij de Hr. van kolm die daar de 3e en de4e klas onder zijn hoede had en de 5e ben ik weer naar de school met de bijbel "rehoboth-school" in de kloosterstraat gegaan daar heb ik de 5e klas gedaan met de Hr. Achtmaal als leeraar hij lachte om zijn eigen grappen ik hoor het hem nog zeggen "een.twee,drie weg lach en toen begonnen wij te lachen . de zesde klas bij Weselius die had 10 tot 15 leerlingen en de rest zat bij de Hr Jansen , ik hoorde dat de school in 1966 of 67 gesloopt zou zijn "zonde" bij terug blik heb ik wel een mooien tijd gehad met robbie snoek en tinus van de kuil berend kleinstra en evert van de berg, fred de bruin behm en willie buddenberg en loortje vos zo kan ik er nog wel een paar op noemen johan beers, geertje beers , annelies gerritsen van de meerweg en toos moderaar en majan nachtegaal een hele leuke tijd. dat was de lageren school .

  Rehobothschool, 1957

  hoofd onderwijzer heete jansen en dan had je achtmaal en juf 1e klas steinfoord, de leeraar 5e klas en een gedeelde 6e klas heete weselius.

  hoofd onderwijzer heete jansen en dan had je achtmaal en juf 1e klas steinfoord, de leeraar 5e klas en een gedeelde 6e klas heete weselius. zie ook rehoboth school het is de zelfde school met de zelfde naam tot in ieder geval aan de kloosterstraat 1965 of 1966

  schoolmetdebijbel, 1957

  ?