jetty vannes

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jetty vannes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  jetty vannes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb alleen in de zesde klas op deze school gezeten.

  Ik heb alleen in de zesde klas op deze school gezeten. Ik kwam hier na een Indonesische periode. Ik herinner me nog heel goed de geur van de Finse bossen in het hout van het gebouw. Heel bijzonder vond ik het schoolreisje, waar we een paar dagen ruilden van school en zelfs van gezin met een school uit IJmuiden. Ik kwam in de klas naast Adie Mol terecht ,raakte echt bevriend met Willie Wolfert en ik herinner me ook nog Corrie Versteeg. Ook de namen van Fred Koopman(vetkop?) en Jan Warmelink komen me bekend voor.

  2004, jetty vannes

  Mijnheer Temmen, die prachtige boeken voorlas, zoals "Het fregatschip Johanna Maria" en "Peelwerkers" , Mijnheer Nordhold, die ook aardig was als je er niets van begreep.

  Mijnheer Temmen, die prachtige boeken voorlas, zoals "Het fregatschip Johanna Maria" en "Peelwerkers" , Mijnheer Nordhold, die ook aardig was als je er niets van begreep. Mijn hartsvriendin was Ada Baadenhuysen. Misschien komt zij ook nog eens tevoorschijn op de Schoolbank.Na drie jaar kon je via een tentamen proberen of je ook examen mocht doen.

  2004, jetty vannes

  de school stond op de hoek van de Maliesingel en de Maliebaan.

  de school stond op de hoek van de Maliesingel en de Maliebaan. Een statig oud herenhuis met een balkon op pilaren. we hielden een echte protestdemonstratie toen onze klas gesplitst werd in verschillende groepen. Mijnheer van Kooy, de directeur, verscheen op het balkon om ons toe te spreken Verder was de binnensportdag aan het begin van de kerstvakantie een leuke dag. We dansten in het natuurkundelokaal, wat niet mocht, dus stond er iemand op wacht in de gang.Het was een leuke tijd.

  2004, jetty vannes
  ?