Jetty Saämena

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jetty Saämena en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jetty Saämena heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie verhaal bij Oranje Nassouwschool.

  zie verhaal bij Oranje Nassouwschool

  Samen Op Weg, 1966

  Op mijn allereerste schooldag was ik als eerste in de klas (juffrouw Groenheiden) en had ik eerste keus vwb de plaats in de klas.

  Op mijn allereerste schooldag was ik als eerste in de klas (juffrouw Groenheiden) en had ik eerste keus vwb de plaats in de klas. Juffrouw Schippers klas 2 en 3(nu Devilee) mijn favoriete juf waarmee ik ook na schooltijd contact had (trouwens nu nog steeds). Meester Bos klas 4, zeer creatief en volgens mij gaf hij liever handenarbeid. Meester Hercules klas 5 (een indo met volgs. mij ook een KNIL-opvoeding). Meester Mijnders klas 6. Zeer strenge directeur Meester Hartman. Toen echt een school waar de order met harde hand gehandhaafd mocht worden. Nu een leuke gezellige school (mijn dochters zitten nu ook op deze school)

  Oranje Nassauschool, 1966

  Toen ik hier op school zat waren er volgens mij 3 kleuterklassen.

  Toen ik hier op school zat waren er volgens mij 3 kleuterklassen. Wij zaten in een lokaal onder de kerk. Toen zaten er trouwens ook een aantal hogere klassen van de naast gelegen basisschool (toen Oranje Nassau School). Als wij buiten mochten spelen, moesten wij naar de Prinses Marijkestraat. In de zomer mochten we zwemmen in het water om de zandbak (dat was er toen nog).

  op de drempel, 1965

  ?