Jetty - Harriët Boshamer - Santen

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jetty - Harriët Boshamer - Santen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jetty - Harriët Boshamer - Santen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, maar ik vond het heel leuk.

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, maar ik vond het heel leuk. Ik herinner mij vooral de dagen in JoZeBoKo in Wijk aan Zee. Mijn naam: Harriët Boshamer. Mijn vriendinnen waren Louise (Rachel) Hirshaut en Yvonne Jacobs. Meer namen kan ik mij niet herinneren. Ik weet alleen de naam van een jongen die met mij meereed in de taxi. Hij woonde in Zuid en zijn moeder zei iedere keer dat ik mijn haar in een staart moest doen, ipv het los te laten hangen.

  Joodse Maimonides En Afd, 1972

  Mijn naam veranderd in Harriët.

  Mijn naam veranderd in Harriët. Ik kwam pas in de 6e klas op de Corantijnschool. In dat jaar overleed mijn vader. Ik zat in de klas bij juffrouw Kievoet. Klas 6A. Ik herinner mij het schoolplein met de ronde stenen, waar wij het spelletje speelden 1,2,3,4,5,6,7, wie moet ik een zoentje geven? Ik was verliefd op Albert (Appie) van klas 6B. Het leukste was de musical. Ik weet niet meer hoe hij heette. Klas 6B deed het zwarte koffertje van meneer van Dalen. In onze musical waren 2 zinnen mijn tekst. Van de meisjes herinner ik mij Ria Kooistra, Jenny Lanfermeijer, Karin Marcinski, Nanda Spaans, Karin Rienstra, Carin Numan, Brigitta van Bentum en natuurlijk Lida (poepvlekje) die vreselijk gepest werd. Ik zou het leuk vinden als iemand reageerde en misschien de ontbrekende namen van mijn schoolfoto nog zou kunnen aanvullen.

  Corantijn School, 1971

  Namen die ik nog ken: Rita Donker, Martje Rem, Reinie Vriesinga, Henneke Oudhuyzen, Titia Babs, Mia Pieterse, Lita Sloep, Karel Quaak, Jacqueline ?.

  Namen die ik nog ken: Rita Donker, Martje Rem, Reinie Vriesinga, Henneke Oudhuyzen, Titia Babs, Mia Pieterse, Lita Sloep, Karel Quaak, Jacqueline ?. Meester van den Bergh en van den Bosch. De warme schoolmelk. Het overblijven en het ruilen van brood. Een broodje hagelslag ruilde ik met Mia Pieterse voor een broodje American Filé!

  Nassauschool, 1964

  ?